Welkom

Praktijk 076 is een vrijgevestigde praktijk voor orthopedagogische, psychologische en psychotherapeutische behandeling. Door deskundigheid op het gebied van zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen kunnen cliënten met psychische problemen in de verschillende levensfasen en van verschillende leeftijd voor behandeling terecht. De kleinschaligheid van de praktijk zorgt voor een efficiënte en persoonlijke werkwijze, in een veilige en betrokken sfeer.

Voor wie?

De praktijk is bestemd voor kinderen, jongeren en volwassenen met ernstige psychische klachten of persoonlijkheidsproblemen die niet meer vanzelf over gaan, zoals:

  • Angsten
  • Stemmingsproblemen, zoals depressies
  • Negatief zelfbeeld
  • Trauma’s en andere onverwerkte levenservaringen
  • Gedrags- en opvoedingsproblemen
  • Sociaal-emotionele problemen

Behandelaanbod

In de praktijk worden psychologische en psychotherapeutische behandelingen gegeven, die afhankelijk van de hulpvraag gericht kunnen zijn op het verminderen van klachten, maar ook op herstel van een algeheel gevoel van welbevinden en verbetering van persoonlijk functioneren.  Afhankelijk van de leeftijd van de cliënt en de doelen van de behandeling kan voor verschillende behandelvormen gekozen worden, zowel individueel als systemisch. 

Welkom bij Praktijk076!

 

Praktijk 076 is ontstaan uit de vrijgevestigde praktijken van Cora van Dijk – Psychologenpraktijk de Brede Aa en Monessa Westbroek – Praktijk Westbroek. Beiden hebben al jarenlange ervaring als klinisch psycholoog / psychotherapeut. Hierdoor kunnen zij garant staan voor een breed behandelaanbod in de Basis GGZ en Specialistische GGZ. We werken nauw samen met de praktijken van Peter Kok en Monique Jeuken, die in ons pand gevestigd zijn. Ook werken met samen met Rianne van Mierlo, gezinstherapeut.