Beleid corona virus

Volgens de meest recente GGZ-richtlijn kunnen we onze cliënten ondanks de lockdown nog steeds face-to-face op de praktijk zien, maar wel onder bepaalde voorwaarden, waarbij we uitgaan van de RIVM richtlijnen:

  • Indien je, of een gezinslid, klachten heeft die bij corona kunnen horen, kan je niet komen totdat je (of je gezinslid) een negatieve testuitslag hebt, óf, bij een positieve testuitslag, je 24 uur klachtenvrij bent. In deze gevallen zal geen no-show tarief (45 euro) in rekening worden gebracht, ook niet wanneer de sessie minder dan 24 uur van tevoren wordt geannuleerd. De therapiesessie kan dan eventueel wel online plaatsvinden.
  • In andere voorkomende gevallen willen wij u vragen van tevoren te overleggen met uw behandelaar.
  • We vragen u om pas op de afgesproken tijd de praktijk binnen te komen, zodat er zo min mogelijk gebruik wordt gemaakt van de wachtkamer. Ouders die wachten op hun kind kunnen dat doen in de auto of een wandelingetje maken.
  • We vragen u om in de wachtkamer en gangen een mondkapje te dragen.
  • Bij binnenkomst graag je handen wassen of desinfecteren (zie aanwijzingen in de praktijk).

Gelieve afspraken minstens 24 uur van te voren afzeggen.

Dank voor uw begrip!